top of page

Epilace laserem

Toužíte po trvale hladké pokožce bez chloupků?

Pak je pro Vás laserová epilace tou nejlepší volbou.


Na naší klinice pracujeme se špičkovým alexandritovým laserem Candela GentleLasePro, který má svůj účinek patentovaný certifikátem FDA.


Jak to funguje?

Laserová epilace je založena na principu tzv. selektivní fototermolýzy.

To znamená, že vyzařovaný paprsek se přednostně vychytává v dané barevné struktuře podle jeho vlnové délky. Náš laser pracuje s vlnovou délkou 755 - 810 nm, která je specifická pro hnědý pigment.

Laserový paprsek je díky tomu přednostně vychytáván ve vlasových folikulech, kde dochází k přeměně světelné energie v energii tepelnou a chloupky jsou takto zničeny - spáleny, zatímco okolí zůstává nepoškozeno.


Nejúčinnější je tato metoda na chloupky tmavé nebo alespoň jakkoliv pigmentované. Čím tmavší chloupky a světlejší barva okolní kůže, tím lepší a rychlejší výsledek. Kůže ošetřované oblasti nesmí být opálená.


Laserová epilace ničí pouze chloupky v aktivní růstové fázi. Proto je k dosažení ideálního výsledku potřeba série čtyř až šesti opakování. Po počáteční sérii stačí podstoupit již jen udržovací ošetření jednou až dvakrát ročně. Chloupky lze během epilační kůry jen holit, nevytrhávat. Poslední holení je ideální provést asi tři dny před ošetřením.


Příjemným vedlejším efektem této metody je rejuvenace, zjemnění a zpevnění ošetřované pokožky.


A zajímavý fakt na závěr! Po narození se již netvoří nové vlasové folikuly, díky tomu lze postupně zničit všechny či většinu chloupků v ošetřené oblasti.


Vyřešte trápení s chloupky jednou pro vždy!


Pro svůj termín laserové epilace nám zavolejte na recepci na tel. 📞 +420 734 211 211.

Těšíme se na Vás.

bottom of page