top of page

Nový přístroj Dermapen™ 4

Vážení klienti,

rádi bychom Vám představili náš nový přístroj Dermapen™ 4. Jsme nově autorizované centrum v ČR. Tento přístroj patří mezi nejlepší zařízení v oblasti mikrojehličkování (microneedlingu) na světě, tvoří ho jednorázové mikrojehličkové nástavce, které vertikálně propichují pokožku. Jedná se o moderní alternativu dermarollerového ošetření, které vyniká oproti běžným válečkům vysokou bezpečností a účinností.


Jak DermaPen 4 funguje?

Zařízení vytváří v pleti pomocí 16 sterilních jednorázových jehliček tisíce kanálků, které zapříčiní spuštění přirozené imunitní reakce těla a aktivaci růstových faktorů. Tento proces pomáhá normalizovat obnovu kožních buněk, podporuje tvorbu nového kolagenu a celkově posiluje obranyschopnost pleti.


Jak probíhá ošetření?

Před každým ošetřením Vás odlíčíme a pleť vydezinfikujeme. Samotný zákrok trvá zhruba 10 minut a provádí se bez lokální anestézie. Lékař vybere vhodné sérum a typ mikrojehliček pro daný druh problému. Následně provede větší množství velmi jemných a mělkých vpichů do hloubky 0,1 až 2 mm. Bolestivost zákroku je zcela minimální.


Co vám ošetření DermaPen přinese?

· zlepšení vzhledu jizev, strií

· léčba akné

· vyhlazení vrásek

· omlazení

· zlepšení struktury kůže

· sjednocení tónu pleti, odstranění pigmentací

· stažení pórů

· regenerace pokožky po opalování


Zavolejte na naši recepci na číslo +420 734 211 211 nebo nám pošlete email na recepce@klinikadermatologie.cz a informujte se o volných termínech.



Těšíme se na vás.

























bottom of page