top of page

NOVÝ PŘÍSTROJ OBSERV 520X PRO DIAGNOSTIKU PLETI

S velkou radostí vám představujeme náš nejnovější přírůstek na klinice – Observ 520x.

Tento přístroj poskytuje hloubkovou analýzu pleti a přispívá k dokonalé diagnostice a tím k řešení specifických kožních problémů. Přístroj Observ 520x umožní nastavit Vaši léčbu co nejméně invazivním, ale cíleně efektivním způsobem.


Zajímá Vás, jak vypadá Vaše pleť zachycená moderním přístrojem v různých světelných podmínkách, které odhalují i sebemenší problémy? Přijďte vyzkoušet.


Diagnostika přístojem Observ 520x je součástí každé dermatologické konzultace.


Přístroj Observ 520x nám umožní prozkoumat Vaši pleť od horních až po hloubkové vrstvy. Díky různým světelným režimům a speciálnímu programu jsme schopni odhalit například i sebemenší projevy stárnutí, objemové změny, objevující se pigment. Tento přístroj umožňuje během okamžiku zjistit stav pokožky. Díky hloubkové detailní analýze kůže pomáhá ke správnému výběru produktů k účinnému ošetření pleti. Mnoho problémů s pletí totiž právě vzniká v hlubších vrstvách kůže a časem se pouze zviditelní.



Pojďme si o přístroj říci několik jasných faktů.


Observ 520x doslova dělá neviditelné viditelným s bezkonkurenční jasností a tak vidíme stav pokožky během okamžiku.


Aby docílil této preciznosti, pracuje na několika principech:

Systém určování polohy obličeje – pro správné zachycení obličeje je nezbytné reprodukovatelné místění. To umožňuje nastavitelná opěrka brady až do 5 úhlů. Tím přístroj získá 8 snímků ve vysokém rozlišení během pouhých 10 vteřin. Observ520x je vybaven patentovaným systémem Face Positioning Systém, který usnadní polohování pomocí technologie vizuální zpětné vazby.


Přístroj pracuje na základě 10 světelných režimů, které odhalují různé problémy s pletí

o denní světlo,

o povrchová textura

o pigmentace,

o Vaskularita

o 360 světlo

o 360 šedá

o paralelně polarizované

o křížově polarizované

o skutečné UV

o Les


Observ520x také umožňuje srovnávat snímky PŘED a PO ošetření pleti. Tím se docílí lepšího nastavení ošetření a vhodných produktů přímo pro Vaši pleť.



Zajímá Vás, jak vypadá Vaše pleť zachycená moderním přístrojem v různých světelných podmínkách, které odhalují i sebemenší problémy? Přijďte vyzkoušet.



Zavolejte na naši recepci na číslo +420 734 211 211 nebo nám pošlete email na recepce@klinikadermatologie.cz a informujte se o volných termínech.


Těšíme se na vás.



































bottom of page